oD8ty

Een goede plek voor je kind

Alle ouders willen graag het beste voor hun kind en zoeken een school die bij hun past. Alle reden om je goed te oriƫnteren bij het maken van de keuze. We nodigen je ook van harte uit om kennis te komen maken en sfeer te proeven op school.

De Ark is een kleinschalige christelijke basisschool in de wijk De Hagen. Ouders en kinderen ervaren onze school als veilig en vertrouwd. Ze zijn tevreden over onze school en waarderen het laagdrempelige contact. Een diverse leerlingenpopulatie, een betrokken team en mooie ontwikkelingen op onderwijskundig gebied zijn kenmerkend voor de school.

Wij voelen ons verbonden met de wijk en vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn en welkom voelt. Daarom zijn we een Vreedzame School. Er is veel aandacht voor de kinderen. Het contact tussen kinderen, team en ouders is persoonlijk. Ieder kind wordt bij ons echt gezien en krijgt de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Op De Ark hebben we hoge verwachtingen van kinderen. We willen dat kinderen gemotiveerd en met plezier naar school gaan. We hechten veel waarde aan samenwerking en heldere communicatie, om zo de ontwikkeling van de kinderen te optimaliseren. Ons motto is dan ook: Samen vooruit!